Biztosítéktébla csere

  • Elővigyázatosságból szeretne biztosték táblát cserélni?
  • Még olvadó biztosítékkal van szerelve a lakása?
  • Réginek vagy elavúltnak látja?

Hívja Fevágneréket!

A biztosítéktábla, más néven lakáselosztó a lakás elektromos hálózatának legfontosabb berendezése.
Innen indul a lakásban található összes elektromos eszköz vezetéke és itt van a legnagyobb áramterhelés. A biztosítéktáblába beépített kismegszakító feladata a lakás vezetékeinek és a konnektoron keresztül csatlakoztatott berendezések túláram elleni védelme.

 

 

 

 

 

 

.

A biztosítéktáblában helyet kap a közismert nevén emlegetett Fi-relé, másnéven Életvédelmi relé vagy áramvédő kapcsoló, hibaáram-védő kapcsoló.

 

Fi relét az MSZ:447-2019 szabvány kötelezően előírja. A fi-relé beépítésének költsége attól függően, hogy egy, vagy háromfázisú rendszerrel rendelkezik, 15000-17000 Ft.

Ennek megléte, növeli a biztonságot és meg védi az ön vagy gyermeke életét!

Megkeresés után időpontot egyeztetünk a cseréjére. A lakás elektromos elosztójának cseréje néhány órát vesz igénybe. Ezalatt az ingatlanban nincs áram.

Egyre több elektromos eszközt használunk otthonunkban, emiatt megnövekedett a lakások áramfelvétele, mely fokozottan terheli a régi biztosítékokat.
A biztosítéktábla cseréjével Ön kis beruházással óriási kockázatcsökkenést érhet el lakása és értéktárgyai védelmének érdekében.
Sajnos napjainkban is rengeteg lakás, főleg panellakás túláram védelmét olvadóbiztosíték látja el.

 

 

 

 

 

 

 

Ha önnél még a mellékelt képen látható olvadó biztosíték látja el a házát vagy a lakását, a cseréjét a saját és környezete érdekében ne halogassa, a lehető legrövidebb időn belül egyeztessen velünk időpontot!

 

 

 

 

 

 

 

 

Keressen minket a +3630/642-2967 telefonszámon, illetve a kapcsolat menüben bármely elérhetőségünkön.