Elektromos autó töltő telepítés

Vállaljuk családi házak, lakóépületek, irodaházak, bevásárlóközpontok, egyéb szolgáltató helyek parkolóiba, illetve garázsaiba történő elektromos autó töltők telepítését, üzembe helyezését.

A töltőberendezések telepítésének főbb lépései:

  • Helyszíni felmérés során, felmérjük az elektromos hálózat kapacitását, fázisok számát, fázisonkénti terhelhetőséget, melyek a kihasználtságon alapszik (terhelés, fázisonkénti megoszlás, stb). Esetleg szükség lehet hálózatfejlesztésre. Megoldás lehet társasháznál a költség megosztás lehetősége is.
  • Felhasználó igények megismerése az elektromos autók töltését tekintve. Hol szeretnénk tölteni? Mennyi idő alatt szeretnénk az autónkat feltölteni? Gyors tölteni szeretnénk?
  • Közterületi töltés esetén, mely nyitva áll az elektromos autózó előtt, de fizetőssé szeretnénk tenni a töltőpontot. megszervezzük a fizetős rendszerbe történő bevonást, Erősáramú kiállás kiépítése az elosztó szekrénytől a fali töltők vagy a töltőállomások telepítési helyéig.
  • A töltők beszerelése és üzembe állítása.

2018 óta hivatalos Schneider Electric Partnerként telepítjük a töltőállomásokat.  

A Schneider Electric magyarországi kínálatában is megtalálhatóak a megfelelő kialakítású töltőállomások, melyeket EVlink márkanév alatt forgalmaznak. Ezzel a készülékkel Schneider Electric elnyerte a 2015. szeptemberében kiírt ELMŰ tender pályázatot, amelynek keretében 80 db elektromos töltőállomást telepít Magyarországon, elsősorban társasházak és irodaházak, később akár hotelek, önkormányzati épületek, kereskedelmi egységek és parkolóházak környezetében.

Katalógus, kiválasztó táblázat, telepítési és kezelési utasítások elérhetőek az alábbi linken:
https://schneider-electric.box.com/Elektromosauto

Mi az, amit Schneider Electric vállal és biztosít?
2 év teljes körű gyártói garancia
a tervek elkészítését ingyenesen biztosítja
ELMŰ áramszolgáltatói tender nyertes EVlink töltőállomás kínálat
nagymértékű hely és költségmegtakarítás a tartóoszlopba integrálható villamos védelemnek köszönhetően
egyszerű karbantartás és üzemeltetés
kültéri megoldás, robosztus kivitel
könnyen személyre szabható külalak
Mi az, amit a Schneider Electric elektromosautó-töltőállomások tartalmaznak?
beépített webszerver a távoli felügyelethez és működtetéshez, valamint az töltéssel kapcsolatos információk kiolvasásához
RFID kártyaolvasó és RFID kártyák
OCPP 1.5 protokoll (OCPP 2.0 frissítési lehetőséggel)
GSM modul