Lakásfelújítás, Épület Villanyszerelés

Megálmodta új lakásának, családi házának elektromos berendezéseit és most egy sokoldalú, precíz villanyszerelő szakembert keres a megvalósításhoz?

Akkor jó helyen jár, mert megtalálta!

Önnek csak annyi feladata van, hogy meghatározza a berendezések és szerelvények helyeit, a többi már a mi dolgunk!

Ha legkisebb átalakításról lenne szó, egyetlen konnektor vagy kapcsoló áthelyezésről, mi állunk rendelkezésére.

Megkeresésekor ajánlunk egy időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, amely alapján elkészítjük önnek egy személyre szabott, tételes árajánlatot.
A helyszíni felméréshez érdemes átgondolni a kapcsolók, konnektorok, tv, internet kiállások, és egyéb elektromos berendezések optimális helyét.
A helyszínen felmérés során, ötletekkel és tanácsokkal próbálunk segíteni az igények kielégítésében a komfortos, barátságos otthon tervezésében és kialakításában.

Az erősáramú rendszerek kiépítésén kívül, riasztó berendezések szerelésével, gyengeáramú hálózatok kivitelezésével (telefon, kaputelefon, tv és számítógép) foglalkozunk.

Munkánk során professzionális gépeket, eszközöket, szerszámokat használunk. A falakba védőcső süllyesztéshez, horonymarót alkalmazunk, hogy statikailag ne gyengítsük a falakat és a beépítendő csövek, kábelekhez megfelelő horonyvágást biztosítunk, így a falak visszajavítási költsége jelentősen csökkenthető.

Épület villanyszerelés a gyakorlatban

Lakások, irodák, épületek villanyszerelést két részre osztjuk, alapszerelésre és szerelvényezésre.

 

 

 

 

 

 

 

Alapszerelés: szerelvények helyét és a csövek nyomvonalainak felrajzolása, dobozhelyek és csövek hornyainak vésése, dobozok és csövek beépítése, vezetékek behúzása és kötése, majd biztosítéktábla készre szerelése, ideiglenes világítás és dugalj kialakítása, végül a lakás komplett próbája.

Szerelvényezés: a kapcsolók, konnektorok, lámpatestek és multimédiás aljzatok, tv, telefon, kaputelefon és internet csatlakozók felszerelése, illetve villanytűzhely, elektromos sütő, fali fűtések, bojler bekötése és beüzemelése, garanciájának érvényesítése.
A szerelvényezés plusz 1 nap, melyet célszerű festés után elvégezni.

Mikor jön a villanyszerelés?

A lakásfelújítás, építkezés szervezésében segítséget nyújthat Önnek a következő lista, mely a különböző szakterületeket mutatja be sorrendben.

– Bontás, csempék, járólapok, falak bontása, ajtó és ablaknyílások kivágása, tapéta leszedése.
– Falak felhúzása, gipszkarton falak egyik oldalának beépítése, álmennyezeti tartószerkezetek szerelése, épület szerkezetkész kialakítása.
– Víz, gáz, fűtés és lefolyó csövek beszerelése.
– Elektromos alapszerelés, vésés, csövezés, dobozok beépítése, vezetékek behúzása és kötése.
– Falak visszajavítása, gipszkarton falak készre szerelése.
– Burkolás, járólapok, csempék és meleg burkolatok felhelyezése.
– Festés, falak glettelése és festése, csövek és radiátorok, valamint ajtók és ablakok mázolása.
– Vízvezeték és fűtés-szerelvények, szaniterek beépítése.
– Szerelvényezés, kapcsolók, konnektorok, lámpatestek felszerelése, elektromos berendezések bekötése és üzembe helyezése.
– Lakberendezés, karnisok, lakás dekorációk, polcok, stb. felszerelése.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tájékozódjon Épület villanyszerelés árainkról.
Budapesten az összes kerületében és a vonzáskörzetében(Pest megye) ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlat készítéssel állunk rendelkezésére.

Forduljon Fervágnerékhez bizalommal, várjuk megtisztelő megkeresését.